Ak Cibulková zdolá Diatčenkovú, pôjde do Singapuru

NETKY.SK • 16 Október 2014, 10:25 • 2 min
Ak Cibulková zdolá Diatčenkovú, pôjde do Singapuru

MOSKVA - Ak Dominika Cibulková vo štvrtkovom osemfinále dvojhry na turnaji v Moskve zdolá ruskú kvalifikantku Vitaliu Diatčenkovú, dočká sa miestenky na druhý náhradnícky post na blížiacom sa ženskom tenisovom šampionáte WTA Finals v Singapure (20. - 26. 10.). Informuje o tom server Ženskej tenisovej asociácie.

slovakia

left justify in out

Súboj nasadenej jednotky Cibulkovej s Diatčenkovou príde na rad ako posledný vo štvrtkovom programe Kremlin Cupu po 18.00 h SELČ.

 

Pôvodne si to o pozíciu druhej náhradníčky pre prestížny Turnaj majsteriek mali v Moskve na diaľku rozdať Talianka Flavia Pennettová a Ruska Jekaterina Makarovová. Obe však v stredu nečakane prehrali svoje súboje osemfinálového 2. kola. Makarovová (2.) podľahla Rumunke Irine-Camelii Begovej 4:6, 4:6 a Pennettová nestačila na mladšiu krajanku Camilu Giorgiovú 6:7 (4), 4:6. Pennettová je teraz už úplne mimo hry o účasť v Singapure. Ak Cibulková neuspeje proti Diatčenkovej, na šampionát WTA do Ázie pôjde ruská ľaváčka Makarovová. Tá má na rozdiel od svojich súperiek účasť istú vo štvorhre. Prvou náhradníčkou za osmičkou kvalifikovaných do Singapuru vo dvojhre je Nemka Angelique Kerberová. 

 

Cibulková má okrem šance cestovať do Singapuru už istú účasť na tzv. malých majstrovstvách sveta pod názvom Garanti Koza Tournament of Champions 28. októbra - 2. novembra v bulharskej Sofii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies