Ak by boli voľby začiatkom decembra, SMK by bola v parlamente

NETKY.SK • 20 December 2010, 12:43 • 2 min
Ak by boli voľby začiatkom decembra, SMK by bola v parlamente

Ak by boli voľby začiatkom decembra, SMK by bola v parlamente

slovakia

left justify in out

Ak by sa konali parlamentné voľby začiatkom decembra 2010, do parlamentu by sa dostala aj SMK. Vyplýva to z prieskumu agentúry FOCUS, ktorý realizovala v dňoch 30. novembra až 6. decembra.
      Voľby by podľa prieskumu vyhrala strana Smer-SD so ziskom 40,4 percenta hlasov. Oproti novembru by si polepšila o 2,2 percenta. Na druhom mieste by skončila SDKÚ-DS, ktorú by volilo 15,3 percenta opýtaných. Oproti novembru si pohoršila o vyše dve percentá. SaS by dalo svoj hlas 9,5 percenta opýtaných, nasleduje KDH s 8,7 percentnou podporou a Most-Híd so 7 percentami.
      Podpora SNS klesla oproti novembrovému prieskumu o 1,2 percenta na 5,5. V parlamente by sa podľa ocitla aj SMK s 5 percentami hlasov opýtaných. Pred bránami Národnej rady by ostali ĽS-HZDS (3,8 percenta), KSS (1,9 percenta), Strana zelených (1,3 percenta) a SDĽ (0,8 percenta).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies