Ak Atlético narazí na Chelsea, Courtois nebude chytať

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 10:50 • 2 min
Ak Atlético narazí na Chelsea, Courtois nebude chytať

MADRID - Ak piatkový nyonský žreb semifinále futbalovej Ligy majstrov spojí Atlético Madrid s FC Chelsea, tréner španielskeho zástupcu Diego Simeone má problém.

slovakia

left justify in out

V bránke totiž nebude môcť využiť spoľahlivého Belgičana Thibauta Courtoisa, ktorý je v Atléticu na hosťovaní práve z londýnskeho klubu. Tak znie klauzula v zmluve. Podľa denníka AS by Madridčania mohli nasadiť medzi tri žrde svoju 21-ročnú jednotku, ale museli by za každý zápas proti "The Blues" zaplatiť až tri milióny eur. Niektoré zdroje hovoria o ešte vyššej sume. "Ide o obrovskú kopu peňazí," priznal prezident Atlética Enrique Cerezo.

 

Namiesto takmer dvojmetrového Courtoisa by sa v bránke proti anglickému tímu zrejme objavil 34-ročný náhradník Daniel Aranzubia. Atlético môže v semifinále LM naraziť ešte na nemecký Bayern Mníchov alebo mestského rivala Real Madrid. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies