Ajax pýta za Cillessena od Manchestru United "veľké" peniaze

NETKY.SK • 9 August 2015, 12:44 • 2 min
Ajax pýta za Cillessena od Manchestru United "veľké" peniaze

AMSTERDAM - V tábore holandského futbalového klubu Ajax Amsterdam zaznievajú hlasy, že cena ich brankára Jaspera Cillessena každým týždňom stúpa a záujemcovia o jeho služby budú musieť výrazne načrieť do kasy.

slovakia

left justify in out

O služby 26-ročného rodáka z Nijmegenu (nar. 22. apríla 1989), ktorý je v Amsterdame od augusta 2011 a zmluvu má do leta 2016, sa interesuje Manchester United. Holandský lodivod tohto anglického klubu Louis van Gaal si Cillessena vyhliadol ako možnú náhradu za gólmana španielskej reprezentácie Davida de Geu, ktorý sa čoraz viac spomína v súvislosti s pôsobením v Reale Madrid. "Musím varovať Manchester United, ak chce angažovať do svojich radov Cillessena. Výkonnosť Jaspera neustále rastie, v prípade dohodnutia transferu bude musieť anglický klub zaplatiť obrovskú sumu," citoval portál goal.com slová trénera Ajaxu a bývalého vynikajúceho obrancu Franka de Boera, ktorý ešte poznamenal: "My budeme v tejto fáze bojovať proti tomu, aby odišiel z Amsterdamu."


Holandský kouč zo štadióna Old Trafford Louis van Gaal krajana Cillessena pochopiteľne veľmi dobre pozná: vlani bol Jasper pod jeho taktovkou jednou z opôr reprezentácie "oranjes" pri úspešnom účinkovaní tímu na majstrovstvách sveta v Brazílii. Na šampionáte obsadili Holanďania konečnú 3. priečku, keď v dueli o bronz zdolali domácich "kanárikov" presvedčivo 3:0.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona