Ajax aj Trenčín ťažia zo spolupráce

NETKY.SK • 8 November 2013, 14:20 • 2 min
Ajax aj Trenčín ťažia zo spolupráce

AMSTERDAM/TRENČÍN - Klub najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín a úradujúci holandský majster Ajax Amsterdam budú mať čoskoro za sebou prvý rok spolupráce. Terajšia kooperácia označovaná v minulosti ako nezmysel potvrdzuje oprávnenosť v podobe výkonov Stanislava Lobotku v Ajaxe a Gina van Kessela pod hradom Matúša Čáka.

slovakia

left justify in out

"Lobotka sa ihneď uchytil a víkend čo víkend je jedným z najlepších hráčov v druhej najvyššej holandskej súťaži. V zápase Holandského pohára proti ASWH sa dokonca posadil na lavičku A-tímu. Na druhej strane je Van Kessel, ktorý dal už päť ligových gólov a na štyri prihral. Skóroval aj v Európskej lige," cituje oficiálna stránka Trenčína portál ajaxshowtime.com. 

Van Kessela, ktorý možno odíde z Trenčína počas zimnej prestávky, pochválil aj majiteľ AS Tschen La Ling. "Vedeli sme, že to bude dobré pre všetky strany, ale v prvom rade pre neho. Hráč niekedy nefunguje, ako by mal. Vtedy treba niečo zmeniť. Nájsť nové prostredie a priniesť nový prístup. V Trenčíne máme holandský koncept hry, ale po fyzickej stránke to je trochu odlišné. Gino prišiel do novej krajiny a v úvode to mal ťažké. Potom však prišiel jeho progres. Začal na tribúne, no dnes je dôležitou súčasťou tímu. Jeho rast je pozitívom pre všetkých zainteresovaných," uviedol vlastník AS Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies