Aj Wawrinka na Tie Break Tens v Madride

NETKY.SK • 2 Apríl 2017, 14:38 • 2 min
Aj Wawrinka na Tie Break Tens v Madride

MADRID - Švajčiarsky tenista Stan Wawrinka je ďalším oznámeným aktérom charitatívnej exhibičnej akcie Tie Break Tens, ktorá sa uskutoční 4. mája o 19.30 h na Dvorci Manola Santanu v areáli Caja Mágica v Madride počas spoločného turnaja Mutua Madrid Open WTA Premier Mandatory žien a ATP World Tour Masters 1000 mužov.

slovakia

left justify in out

Pribudol k Japoncovi Kei Nišikorimu, Bulharovi Grigorovi Dimitrovovi, Francúzovi Lucasovi Pouillemu, domácim Davidovi Ferrerovi, Fernandovi Verdascovi, Felicianovi Lópezovi a Garbine Muguruzovej-Blancovej, Ruske Marii Šarapovovej, Rumunke Simone Halepovej a Portoričanke Mónice Puigovej. Informáciu priniesol web turnaja.

Organizátori rátajú s výťažkom približne 100 000 USD na dobročinné účely. Šampión aj šampiónka dostanú po 200 000 USD. Hrať sa budú tzv. supertajbrejky do desiatich bodov pri minimálne dvojbodovom rozdiele. Predstaví sa po osem mužov a žien, budú bojovať vyraďovacím systémom. Zostávajúcich piatich aktérov (1+4) oznámia neskôr.

Dosiaľ naposledy sa takáto akcia konala v októbri vo Viedni a uspel domáci Dominic Thiem. Vo finále zdolal Brita Andyho Murrayho 10:5 a získal lukratívnu cieľovú prémiu 250 000 USD. Štartovalo šesť hráčov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona