Aj Vás obťažuje neustále komplikovanejšia a zdĺhavejšia byrokracia okolo vášho podnikania?

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 13:25 • 2 min
Aj Vás obťažuje neustále komplikovanejšia a zdĺhavejšia byrokracia okolo vášho podnikania?

Ak ste podnikateľ, tak dozaista jedna z najhorších viet, čo môžete počuť z úst politika je, že vám chce pomôcť. Väčšina ľudí si asi neuvedomuje, že kozmetické zmeny legislatívy takmer nič neriešia, ale vytvárajú len nové povinnosti a nepríjemnosti.

slovakia

left justify in out

Aj tá najmenšia zmena legislatívy v praxi znamená, že sa menia staré tlačivá za nové. Dokonca sa stáva, že sa nezmení ich obsah, ale len ich označenie. Takže ak si podnikateľ pre istotu nechal nejaké tie "staré" formuláre doma a nevšimol si významnú zmenu v označení tlačiva, tak mu bude "staré" tlačivo zamietnuté z dôvodu zlého označenia formulára. Aj napriek tomu, že obsah je totožný.  V probussines.sk - Probussines tieto zmeny preto sledujú neustále. 

 

V prípade menších zmien sa napríklad pridá do zákona výnimka. Taká, ktorá ušetrí milióny! No v prepočte na obyvateľa je to pár euro na osobu. A keď si pripočítame administratívne náklady na zmeny v softvéroch, zaškoľovanie ľudí, alebo čas potrebný na samoštúdium, tak čo sme získali? Peniaze určite nie. Relevantné vedomosti tiež nie. Vlastne sme len stratili kopu času. Malé firmy a živnostníci sú takto znechucovaní až do tej miery, kým radšej neukončia svoje podnikanie.

 

V spoločnosti Probussines, ktorá sa venuje primárne účtovníctvu a neustále rozširuje svoje portfólio služieb, sa zameriavajú na komplexný servis pre podnikateľov, aj firmy. Naposledy rozšírili svoju ponuku o marketing o ktorom si prečítate viac tu Marketingové služby - Probussines

 

 

Presadzujú filozofiu, že úspešne a poctivo môže podnikať každý.

Prečo majú tento pohľad na svet?

 

Úspešné podnikanie je závislé na viacerých faktoroch. Jedným z najdôležitejších je stabilná legislatíva. Bohužiaľ tá na Slovensku nie je k dispozícii.

 

Ale sú k dispozícii firmy ako Probussines, ktoré vedia svojich klientov odbremeniť v maximálnej možnej miere.

 

img

 

A ako to robia?

V rámci základného balíka vedenie účtovníctva sa postarajú o všetku účtovnú aj sprievodnú agendu. Preberú na seba komunikáciu s daňovým úradom a finančnou správou. Čo zabezpečuje pohodlné podnikanie každému viac či menej skúsenému podnikateľovi. Stačí raz za mesiac prísť na kvalitnú kávu, a so sebou zobrať doklady, čo celý mesiac hádzal napríklad do škatule. 

 

V rámci mzdového účtovníctva na seba firma Probussines preberie komunikáciu so sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami. Podnikateľ nerieši nič, iba si vyberá najvhodnejších ľudí do svojho tímu a raz za mesiac podpíše výplaty. Tu sa dočítate čo všetko do toho spadá Mzdové účtovníctvo - Probussines

 

Ak začínate určite oceníte rady a podporu v podobe odborného / profesionálneho poradenstva a konzultácií. Ak ste skúsenejší, tak isto využijete poradenstvo a konzultácie v oblasti investícií a rozvoja svojho biznisu.

 

Zabehnutí / skúsení podnikatelia vedia, že so zodpovedným podnikaním prichádza aj neskutočná miera byrokracie a rôznych otravných povinností voči štátu, či úradom. Ideálnym riešením ako ušetriť svoj drahocenný čas a nervy, je využiť externé administratívne služby.

 

V neposlednom rade sú s podnikaním neoddeliteľne spojené aj dane. Pre každý podnik je životne dôležité chápať aspoň základy daňovej problematiky. Na tie zložitejšie daňové procesy sa môžete spoľahnúť na Probussines. Základom kvalitnej účtovnej firmy je dozaista aj dobré poradenstvo v oblasti optimalizácie daňového základu, ktoré je klientom Probussines poskytované automaticky.

 

img

 

Ak nepatríte k ľuďom, čo majú až chronickú potrebu všetkým vo svojom okolí oznamovať, čo práve robia, tak v rámci komplexnosti Vám kvalitné a silné firmy ako Probussines vedia zabezpečiť aj online prezentáciu vášho podnikania.

 

Podnikať sa dá efektívne, úspešne a poctivo. Treba len robiť správne rozhodnutia a spoliehať sa na silných obchodných partnerov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona