Aj v pyžame môžete vyzerať sexy

NETKY.SK • 27 Február 2016, 14:52 • 2 min
Aj v pyžame môžete vyzerať sexy

BRATISLAVA - Už vás nebaví sa každý večer prezliekať do obyčajnej bavlnenej košieľky na spanie a klasických pyžám s bežnými vzormi máte už plné zuby. Chce to niečo nové. Viete, čo teraz letí v "pyžamovej móde"?

slovakia

left justify in out

Spíte tretinu dňa, tak výber nočného úboru nepodceňujte. Možno si hovoríte, že v noci vás nikto nevidí a tak si vystačíte s nejakým lacným kúskom, v ktorom príliš parády neurobíte. Ale kedy inokedy by ste mala byť "nahodená", ak nie v posteli so svojím milým?

 

Zahoďte všetky vyťahané, sprané a sexappeal zabíjajúce pyžamá a kúpte si konečne niečo rajcovné. Čipkové, saténové, čierne alebo červené. Skrátka niečo, v čom budete vyzerať ako poriadna sexy dračica. Čo tak krátke šortky s čipkou a navrch nejaký priehľadný topík? Alebo môžete zvoliť sexy košieľku a navrch zvodný župánik. Základom je priehľadná látka, veľa čipiek, ozdobičiek, ženské strihy a sexy farby.

obrazok

Do módy sa vrátili pyžamá vcelku, teda spacie overaly. Výhodou je teplo a pohodlie. Už žiadny studený chrbát, skrátka sa do pyžama celá zabalíte a budete pekne v teplúčku. Kúpte si domov nejaký originálny kúsok, uvidíte, že si tento štýl zamilujete.

obrazok

Pyžamo sa Star Wars alebo s lebkami od hlavy až po päty? Prečo nie. Vyjadrite pyžamom svoj ​​postoj a spite v tom, čo máte rada. Už dávno odzvonilo fádnym vzorom, nebojte sa byť nevšedná. Dnes zoženiete naozaj všetko, pyžamá s filmovými motívmi, gothic pyžamá alebo nočné úbory s obrázkom vašj obľúbenej kapely.

obrazok

Pánsky štýl je na ženách neuveriteľne sexi a to platí aj v noci. Klasické strihy, farby aj vzory sú v tomto prípade v poriadku. Oblečte si jedno také a uvidíte, ako z vás bude vaša polovička šalieť.

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies