Aj v piatok proti Čechom v bránke s Júliusom Hudáčkom

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 14:49 • 2 min
Aj v piatok proti Čechom v bránke s Júliusom Hudáčkom

JIHLAVA - Aj v piatkovom prípravnom dueli v rámci Euro Hockey Challenge proti Čechom sa do bránky slovenskej hokejovej reprezentácie postaví Július Hudáček.

slovakia

left justify in out

Voľno v porovnaní so štvrtkovým duelom, v ktorom zverenci trénera Vladimíra Vůjteka prehrali 2:3 po nájazdoch, dostali Dominik Graňák, Peter Čerešňák a Michael Vandas. 
     

V zostave sa objaví už aj Peter Cehlárik, a to v útoku s Marcelom Haščákom a Patrikom Lušňákom. Kapitánom reprezentačného výberu bude dvojgólový strelec zo štvrtka Milan Bartovič, jeho asistentmi Ladislav Nagy s Michalom Sersenom. Štvrý prípravný zápas slovenskej reprezentácie v Jihlave proti domácim Čechom štartuje o 18.00 h. Informoval oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

     

Zostava SR: J. Hudáček (Konrád) – Švarný, Podhradský, Sersen, Jurčina, Baranka, Jaroš, Kozák, Sloboda – L. Hudáček, Marcinko, Nagy – J. Sýkora, Viedenský, Tybor – Dej, Bližňák, Bartovič – Haščák, Lušňák, Cehlárik – Šťastný



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies