Aj takýto ľudia sú medzi nami

NETKY.SK • 26 August 2017, 11:30 • 2 min
Aj takýto ľudia sú medzi nami

BRATISLAVA - Sex je neodmysliteľnou súčasťou každého vzťahu. Chcete poznať najbrutálnejšie sexuálne úchylky, proti ktorým sú putá a bičovanie nevinná detská zábava?

slovakia

left justify in out

Dendrofília

"Vlastníci" tejto úchýlky sa tešia najmä v lete. Vonku je teplo a prechádzka v lese je úplne úžasná. Ale to nie je o hľadaní húb alebo o čerstvom vzduchu. Dendrophila sexuálne lákajú stromy a kríky.

 

obrazok
 

Formikofília

Aj vy sa bojíte pavúkov, mravcov a veľa iných malých tvorov? V tom prípade dúfajte v to, aby ste sa nikdy nestretli s človekom, ktorý trpí takouto úchylkou. Formikophil vyhľadáva rôzny hmyz a prikladá si ho na svoje intímne partie.

 

obrazok

 

Agalmatofília

Ak by sochy mohli hovoriť, niektoré by sa pravdepodobne sťažovali na znásilnenie. Dokonca aj studený kameň v tvare človeka dokáže vzrušiť oveľa viac ako by sa to mohlo zdať na prvý pohľad.

 

obrazok

 

Exofília

Ufo ako afrodiziakum. Naozaj nerozumiete nadšencom, ktorí táboria na lúke a čakajú na lietajúci tanier so zelenou posádkou? Tykadlá, veľké oči, sliz - takto poznáme mimozemšťanov z rôznych filmov. Ale ak skutočne existujú, môžu vyzerat oveľa horšie. Kto by ich chcel stretnúť tvárou v tvár? Pár ľudí áno a určite by s Marťanom chceli robiť oveľa viac ako sa len  rozprávať. Exophila vzrušuje predstava, že ho mimozemšťania unesú a budú na ňom vykonávať rôzne sexuálne praktiky.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies