Aj takéto veci sa dejú: Matka zabudla na letisku batoľa!

NETKY.SK • 13 Marec 2019, 11:48 • 2 min
Aj takéto veci sa dejú: Matka zabudla na letisku batoľa!

Občasné zabúdanie je prirodzené, ale bizarná udalosť z Ázie naozaj prekvapila.

slovakia

left justify in out

Letecká doprava je dnes absolútne bežná. Vďaka globalizácii ľudia neraz pracujú v zahraničí, a tak pravidelne dochádzajú za rodinou, alebo naopak, rodina za nimi. Pri takej frekvencii letov, aké svetové letiská za jediný deň vypravia, je relatívne normálne, že z času na čas dôjde k stratám batožiny i iných osobných vecí, ktoré si jednotliví pasažieri v chvate zabudnú v letiskových halách. Je však možné nechať tu i vlastné dieťa?

 

img

 

Letisko v saudskoarabskej Džidde zažilo naozaj kurióznu situáciu. Krátko po tom, ako lietadlo smerujúce do Kuala Lumpuru vzlietlo, kontaktoval jeho kapitán dispečera v Džidde. Jedna z cestujúcich vraj na letisku nechala svoje malé dieťa, kvôli čomu odmietala pokračovať v ceste. Je samozrejmé, že lietadlo s desiatkami ľudí na palube nie je možné otočiť tak ľahko ako auto, no kapitán napriek tomu požiadal o výnimku.

 

 

Dispečera jeho telefonát poriadne zaskočil, s podobnou situáciou sa vraj ešte nestretli. Napriek tomu lietadlu umožnili vrátiť sa späť na letisko, aby si matka mohla batoľa vyzdvihnúť.

 

To, za akých okolností k tejto bizarnosti došlo, nie je známe. Či už bola matka z dôvodu strachu z lietania „utlmená“ liekmi, alebo došlo k nejakému nedorozumeniu sa teda môžeme len domnievať. Každopádne, kapitán lietadla zožal uznanie za svoj mimoriadne tolerantný a ľudský prístup, ktorým nešťastnej žene pomohol.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies