Aj Stojkovič kandidátom na uvoľnenú lavičku v Marseille

NETKY.SK • 14 August 2015, 12:33 • 2 min
Aj Stojkovič kandidátom na uvoľnenú lavičku v Marseille

PARÍŽ - Dragan "Piksi" Stojkovič je kandidátom na post trénera futbalistov Olympique Marseille, referuje francúzske periodikum Le Parisien Sport.

slovakia

left justify in out

Srbský internacionál na Stade Vélodrome hráčsky pôsobil začiatkom 90. rokov. Päťdesiatročný kouč bol v okruhu adeptov už vlani, klub však vtedy siahol po Argentínčanovi Marcelovi Bielsovi, ktorý rezignoval na funkciu po sobotňajšej domácej prehre s Caen 0:1 v 1. kole Ligue 1.

 

"Bola by moja výhoda, že poznám tamojšie prostredie aj mentalitu," vyhlásil minulý rok Stojkovič. Rodák z Nišu bol v rokoch 2008 - 2013 trénerom japonského tímu Nagoja Grampus, kde strávil posledných sedem sezón aktívnej hráčskej kariéry. Predtým bol veľkou hviezdou najmä v belehradskej Crvenej zvezde. Bývalú Juhosláviu reprezentoval tento niekdajší vynikajúci ofenzívny záložník 84-krát, strelil 15 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies