Aj Shiffrinová je iba človek: Na MS bojovala s virózou a únavou, najbližšie sa predstaví v Česku

NETKY.SK • 22 Február 2019, 15:31 • 2 min
Aj Shiffrinová je iba človek: Na MS bojovala s virózou a únavou, najbližšie sa predstaví v Česku

BRATISLAVA - Suverénna líderka hodnotenia Svetového pohára zjazdárok v tejto sezóne Američanka Mikaela Shiffrinová po majstrovstvách sveta v Aare uprednostnila oddych pred získavaním ďalších bodov do hodnotenia SP.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná rodáčka z coloradského Vailu vynechá podujatia vo švajčiarskej Crans Montane aj ruskom Soči, po pauze ju čakajú preteky v českom Špindlerovom Mlyne a andorrskom Soldeu. Shiffrinová počas nedávnych MS vo Švédsku zápasila s chorobou, napriek tomu získala dve zlaté a jednu bronzovú medailu.

 

"Po Aare bol čas zotaviť sa a teraz ma čakajú nejaké tréningy," prezradila Američanka, ktorá má na svojom konte už 57 triumfov vo Svetovom pohári. V tejto sezóne zvíťazila v SP už štrnásťkrát, čím vyrovnala rekord Švajčiarky Vreni Schneiderovej z deväťdesiatyhch rokov minulého storočia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies