Aj sestra Valentiny Ševčenkovej mieri do UFC!

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 11:00 • 2 min
Aj sestra Valentiny Ševčenkovej mieri do UFC!

BRATISLAVA - Po úspešnej Valentine Ševčenkovej mieri do vyššej ligy aj jej 33-ročná sestra Antonina Ševčenková! Ak sa v nej osvedčí a ukáže svoje kvality, tak to bude jej vstupenka medzi najlepších na svete.

slovakia

left justify in out

Dostala sa do show prezidenta UFC Dana Whitea -Contender Series. Ide o turnaj pre talenty MMA, ktoré by sa neskôr mohli predstaviť medzi najlepšími na svete.

 

Mladá zápasníčka doposiaľ zápasila viac v kickboxe a v thajskom boxe ako v MMA. V týchto štýloch má na svojom konte 39 výhier a 1 prehru. Raz začas sa dokonca objavila aj v oktagone, prvýkrát to bolo v roku 2003 potom 2005 a v minulom roku to bolo až dvakrát. Jej skóre však vyzerá celkom nádejne, na svojom konte má zatiaľ 4 výhry, vyhrala všetky na body po troch kolách.

 

Zo show Whitea už vyšlo pár kvalitných zápasníkov ako napríklad Sean O´Malley (10výhier a 0 prehier) alebo Benito Lopez (9výhier 0 prehier) obaja majú iba 23 rokov. Staršia zo sestier Ševčenkových zápasí MMA v bantamovej váhe a kickbox v ľahkej váhe. Najbližšie by sa mala predstaviť na galavečeri Lion Fight 42, 21. apríla proti Claire Baxterovej kde ale budú proti sebe v thajskom 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies