Aj princ Charles je len človek: Táto FOTO dokazuje, že je milujúcim dedkom

NETKY.SK • 23 November 2018, 12:34 • 2 min
Aj princ Charles je len človek: Táto FOTO dokazuje, že je milujúcim dedkom

Aj monarchovia čelia bežným životným situáciám. Táto fotografia z Kensingtonského paláca vám vyčarí úsmev na tvári.

slovakia

left justify in out

Členovia britskej kráľovskej rodiny musia celý svoj verejný život podriadiť prísnym pravidlám protokolu. V súkromí ale nie sú o nič iní než bežní ľudia. Sú milujúcimi partnermi, rodičmi i prarodičmi a stretávajú sa so situáciami ako každý ďalší „bežný smrteľník“.

 

 

Princ Charles mal nedávno veľké životné jubileum, oslavoval 70. narodeniny. Pri tejto príležitosti o ňom natočili dokument. Okrem toho sa však konalo aj rodinné fotografovanie, na ktorom nesmeli chýbať ani jeho deti so svojimi polovičkami a vnúčatá.

 

 

Deti sú prirodzene bezprostredné a na žiadnu etiketu nedbajú. Zachytiť ich v správnu chvíľu môže byť často problém aj pre toho najskúsenejšieho fotografa. Svoje by o tom vedel hovoriť aj Chris Jackson, ktorý kráľovskú rodinu nedávno fotografoval.

 

 

Hoci všetky zábery, ktoré pre monarchov vyhotovil, boli okúzľujúce, najväčší ohlas získala práve momentka, kde najmladší princ Louis v nepozorovanej chvíli princa Charlesa nemotorne „zdrapil“ za nos. Tento drobný incident pobavil všetkých prítomných a nielen ich, po zverejnení táto fotografia očarila ľudí na celom svete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona