Aj pre tieto dôvody končia manželstvá

NETKY.SK • 6 November 2016, 14:00 • 2 min
Aj pre tieto dôvody končia manželstvá

BRATISLAVA - Myslíte si, že všetko čo potrebujete k šťastnému manželstvu je byť neustále zamilovaný? Omyl. Niekedy stačí malé nedorozumenie vo vzťahu a hneď sa doteraz zamilovaná dvojica rozvádza.

slovakia

left justify in out

Vedci z Austrálskej národnej univerzity zisťovali, aké skutočnosti rozlišujú partnerstvá, ktoré zostalo v chode na rozdiel od toho, ktoré sa za trvania pokusu rozpadlo. Tento sociálny experiment vlastne odhaľuje hlavné príčiny väčšiny rozchodov.

 

Pri analýze výsledkov sa jasne preukázalo, že ak je muž o deväť a viac rokov starší ako jeho vyvolená, má láska len polovičnú šancu na úspech. Rovnako neistý osud vraj čaká aj tie dvojice, v ktorých ženích vstupoval do manželstva pred dovŕšením 25. roku života.

 

20% párov sa rozchádza kvôli deťom z predchádzajúcich vzťahov. Za 16% rozvodov môže výchova. 90 % manželstiev sa rozpáda, ak jeden  dvojice bol v manželstve už viackrát. Rozpadá sa tiež 10% vzťahov, v ktorých otravuje vzduch jeden fajčiar.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona