Aj Pokovičovo meno medzi kandidátmi na trénera Třinca

NETKY.SK • 23 November 2015, 14:31 • 2 min
Aj Pokovičovo meno medzi kandidátmi na trénera Třinca

TŘINEC - Aj meno slovenského odborníka Ľubomíra Pokoviča sa objavilo na zozname kandidátov na trénera hokejistov Třinca.

slovakia

left justify in out

"Pokiaľ viem, dostal ponuku," citoval server iSport.cz nemenovaný zdroj. Skúsený 55-ročný kouč viedol "oceliarov" už v ročníku 2004/2005 a momentálne nemá angažmán. Do polovice októbra bol koučom Dinama Minsk v KHL. Pôsobil tiež v Slovane Bratislava a nižších nemeckých súťažiach, niekoľko sezón pracoval aj pri slovenskej seniorskej reprezentácii.

 

"Voľbu trénera nechceme uponáhľať. Vždy sme si zakladali na dlhodobosti a budovaní tímu," citoval iSport.cz šéfa třineckého klubu Jana Czudeka. Dočasným koučom po rezignácii Jiřího Kalousa sa stal René Mucha. Medzi adeptmi na nového kormidelníka Třinca údajne sú či boli aj Miloslav Hořava, Vladimír Kýhos či Václav Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies