Aj piatkový tréning tímu SR bez chorého Réwaya

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 12:14 • 2 min
Aj piatkový tréning tímu SR bez chorého Réwaya

OSTRAVA - od vyslaného redaktora Petra Mráza) - Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou už druhý tréning v dejisku 79. majstrovstiev sveta v Česku.

slovakia

left justify in out

V ostravskej ČEZ aréne sa Slováci predstavili v rovnakom zložení formácií ako vo štvrtok, na ľade bolo dovedna 20 korčuliarov a trio brankárov. Na vedľajšej ľadovej ploche chýbal útočník Martin Réway, ktorého trápi choroba. Pravidelné zloženie útokov a obrán indikuje, ako tím SR nastúpi v úvode šampionátu. Najväčšia hviezda tímu Marián Gáborík by mal nastúpiť s Tomášom Kopeckým a Michelom Miklíkom, Marko Daňo s Tomášom Surovým a Liborom Hudáčkom, Milan Bartovič s Máriom Bližňákom a Richardom Pánikom, Vladimír Dravecký a Marek Viedenský s Patrikom Lušňákom. Na šampionátovej súpiske tímu SR zatiaľ nefigurujú Martin Réway, Marek Viedenský a Vladimír Dravecký.


V obrane tréneri tímu SR spojili Andreja Meszároša s Adamom Jánošíkom, Juraja Mikuša s Marekom Ďalogom, Michala Sersena s Milanom Jurčinom a Ivana Baranku s Dominikom Graňákom. Na šampionátovú súpisku nezaradil realizačný tímu SR Ivana Baranku.


Chytať by mal Ján Laco a kryť chrbát na striedačke mu bude Július Hudáček, Branislav Konrád zatiaľ nie je na slovenskej súpiske.

Zloženie formácií na piatkovom tréningu Slovákov v Ostrave:
Biele dresy: Meszároš, Jánošík - Miklík, T. Kopecký, Gáborík
Červené dresy: J. Mikuš, Ďaloga - Daňo, Libor Hudáček, Surový
Čierne dresy: Baranka, Graňák - Dravecký, Viedenský, Lušňák
Modré dresy: Sersen, Jurčina - Bartovič, Bližňák, Pánik

Absencia: Martin Réway (choroba)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona