Aj napriek tomu, že nemá končatiny dokáže toho veľa

NETKY.SK • 29 Júl 2017, 14:34 • 2 min
Aj napriek tomu, že nemá končatiny dokáže toho veľa

Dvadsaťdvaročná Kaitlyn Dobrow bola donedávna obyčajné dievča, ktorá snívalo svoje sny, zaujímala sa o módu a bavila sa s priateľmi. V dvadsiatich rokoch ale ochorela zápalom mozgových blán. A hoci jej táto choroba vzala všetky končatiny a poznamenala kožu na celom tele, Kaitlyn žije ďalej a jej odhodlanie je inšpiráciou pre státisíce fanúšikov po celom svete.

slovakia

left justify in out

"Vďaka tomu som našla cestu k bohu a stala som sa lepším človekom. Už nie som tou dievčinou, ktorou som bola kedysi. Nie som povrchná, zmenila som sa," opisuje mladá Američanka v jednom zo svojich videí, ktorá uverejňuje na internete. Hoci mala od detstva sen byť tanečnicou, rany osudu jej pripravili iný scenár. Kvôli meningitíde strávila niekoľko mesiacov v nemocnici, odumieralo jej tkanivo po celom tele a vypovedali niektoré orgány.

 

Namiesto rúk má Kaitlyn protézy, s ktorými sa vie precízne nalíčiť. A keď sa občas niečo nepodarí, dokáže si zo seba urobiť srandu. "Spočiatku som premýšľala nad tým, že si vezmem život. Ale dnes už som sa naučila so svojím ochorením žiť," odkazuje svojim fanúšikom kozmetická blogerka. Necelé dva roky po tragickej udalosti je z nej sebavedomá, krásna dievčina, ktorá žije takmer plnohodnotný život. Dokonca má priateľa, ktorý ju v jej aktivitách podporuje a pomáha jej.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona