Aj na maďarsko-slovinskej zelenej hranici bude ostatný drôt

NETKY.SK • 24 September 2015, 16:11 • 2 min
Aj na maďarsko-slovinskej zelenej hranici bude ostatný drôt

BUDAPEŠŤ - Maďarská armáda i polícia dnes v okolí maďarsko-slovinského hraničného priechodu Tornyiszentmiklós-Pince začala s rozmiestňovaním drôtených prekážok.

slovakia

left justify in out

Platí to nielen o komunikácii M70, na ktorú nadväzuje slovinská diaľnica A5, ale aj o niekoľko stoviek metrov vzdialený starý cestný priechod.

 

Na oboch stranách cesty sa nachádzajú mobilné oceľové brány a vojaci vďaka ním cez zelenú hranicu naťahujú ostatný drôt.

 

Prevádzku na hraničných priechodoch toto opatrenie maďarskej strany zatiaľ nijako neovplyvňuje, informoval priamo z dejiska spravodajca tlačovej agentúry MTI.

 

Odbavovanie všetkých vozidiel je v oboch smeroch plynulé.

 

Situácia v Slovinsku sa v súvislosti s migrantmi v posledných dňoch výrazne upokojila, avšak tamojšie orgány očakávajú už v krátkej budúcnosti ďalšie tisíce utečencov smerujúcich na sever z Macedónska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona