Aj Muppets sa dočkali hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy

NETKY.SK • 21 Marec 2012, 08:09 • 2 min
Aj Muppets sa dočkali hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy

Aj Muppets sa dočkali hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy - Celebrity Hrdinovia kultového seriálu Jima Hensona The Muppets sa dnes dočkali ocenenia v podobe hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy (Walk of Fame). Ako informovali organizátori, bude im

slovakia

left justify in out

img

Hrdinovia kultového seriálu Jima Hensona The Muppets sa dnes dočkali ocenenia v podobe hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy (Walk of Fame). Ako informovali organizátori, bude im patriť hviezda s poradovým číslom 2466.
      Na slávnostnom odhalení sa to len tak hemžilo postavičkami ako žabiak Kermit, slečna Piggy alebo Gonzo. Prirodzene si takúto udalosť nenechalo ujsť ani množstvo zvedavcov.
      Popri viac ako 120 epizódach televízneho seriálu, ktoré vznikli v rokoch 1976-1981 vždy s účasťou niektorej slávnej osobnosti šoubiznisu, majú The Muppets na konte aj viacero celovečerných filmov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies