Aj malé mestá idú s dobou, príkladom je mesto Sereď

NETKY.SK • 21 Február 2020, 14:46 • 2 min
Aj malé mestá idú s dobou, príkladom je mesto Sereď

Aj menšie slovenské mestá sa snažia modernizovať svoje komunikačné kanály. Medzi ne patrí aj západoslovenské mesto Sereď, ktoré skrz inovatívny portál a sociálne siete ponúka svojim občanom okrem aktuálnych informácií o dianí v meste aj pracovné ponuky.

slovakia

left justify in out

Aktuality z domova

Portál mesta Sereď je výnimočný tým, že pre svojich čitateľov tvorí obsah, ktorý sa sústreďuje na regionálne správy. Skrz portál môžu obyvatelia mesta nahliadnuť do miestnych firiem, tovární, ale aj spoznať životy svojich "susedov". Príbehy Sereďanov  sú často motivujúce, pričom dokazujú, že aj človek z malého mesta to môže dotiahnuť ďaleko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Seredsity.sk (@seredsity.sk),

 

Ponuka práce

Každé mesto by malo pomáhať svojim obyvateľom, preto môžete na portáli mesta Sereď nájsť aktuálne pracovné ponuky. Za prácou nemusíte cestovať ďaleko, keďže tak ako aj správy, aj pracovné ponuky pochádzajú zo Serede a jeho okolia. Portál využívajú spoločnosti ako Hubert a iné.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Seredsity.sk (@seredsity.sk),

 

Kultúra

Milovníci divadla, filmu a kultúrnych podujatí by určite mali pravidelne sledovať sekciu kultúra. Ak neviete, čo so voľným časom, tu si vždy vyberiete aktivitu podľa vášho gusta.

 

Dobrovoľníctvo

Aj Sereďania sa snažia o lepšiu budúcnosť. Okrem sadenia stromov a podpory životného prostredia aktívne podporuje mesto aj startupy svojich obyvateľov. Nechýbajú kurzy prvej pomoci, pomoc ľudom v núdzi či SWAPy s oblečením. O všetkých projektoch mesta sa dozviete v sekcii "Dobrovoľníctvo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Seredsity.sk (@seredsity.sk),

 

Na šírenie informácií využíva okrem webstránky mesto aj sociálne siete, dianie v meste môžete sledovať na Instagrame @seredsity, ale aj na Facebooku Seredsity.sk

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Seredsity.sk (@seredsity.sk),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies