Aj dodatočné vstupenky na duel Nemecko - SR už vypredali

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 11:49 • 2 min
Aj dodatočné vstupenky na duel Nemecko - SR už vypredali

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz (SFZ) informuje, že k 17. aprílu sú vypredané aj ďalšie vstupenky pre fanúšikov hostí, ktoré mal k dispozícii po dohode s nemeckým zväzom DFB na medzištátny prípravný zápas Nemecko - Slovensko (hrá sa v nedeľu 29. mája o 17.45 h v Augsburgu).

slovakia

left justify in out

SFZ najskôr dostal 689 vstupeniek v jednotkovej cene 45 eur, napokon disponoval ešte viac než tisíckou lístkov v nižšej cenovej hladine (25 eur). Všetky doterajšie objednávky vybavia automaticky. Nové žiadosti budú zaradené "na čakačku" a v prípade, že budú z akýchkoľvek dôvodov vstupenky k dispozícii, budú záujemcovia kontaktovaní, uviedol SFZ prostredníctvom svojho oficiálneho webu.

Spomenuté medzištátne prípravné stretnutie v Augsburgu bude pre úradujúcich svetových šampiónov z Nemecka i zverencov trénera Jána Kozáka previerkou pred majstrovstvami Európy, ktoré sa uskutočnia v dňoch 10. júna - 10. júla 2016 vo Francúzsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona