Aj Andjušič vypol hruď, dal 39 trojok po sebe

NETKY.SK • 11 December 2013, 12:50 • 2 min
Aj Andjušič vypol hruď, dal 39 trojok po sebe

VALLADOLID - S výnimočnými individuálnymi streleckými počinmi sa na sklonku jesene akoby v basketbalovej Európe roztrhlo vrece.

slovakia

left justify in out

V novembri obleteli kontinent zakončovateľské schopnosti Barcelončana Juana Carlosa Navarra, ktorý na rozcvičke pred euroligovým stretnutím na palubovke srbského Partizana Belehrad premenil až 21 trojbodových pokusov za sebou - všetky z jedného miesta na ľavej strane poloblúka. Nasledoval ho Srb Ivan Paunič - ten v rámci tréningu nastrieľal 33 trojok za sebou v priebehu 96 sekúnd, ale jeho krajan Danilo Andjušič pôsobiaci takisto v Španielsku sa teraz vytiahol ešte viac. Strieľajúci rozohrávač CB Valladolid sa v rovnakej činnosti nepomýlil dokonca až 39-krát za sebou.

Trvalo mu to o čosi dlhšie než Pauničovi, keďže nemal k dispozícii špeciálny stroj prihrávajúci lopty. Zásoboval ho nimi iný hráč. Andjušičovi na záver nešťastne vyletel štyridsiaty trojkový pokus z obruče, na čo 22-ročný Belehradčan patrične zareagoval hlasným prejavom frustrácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies