Air France zakladá lacnú značku Hop!

NETKY.SK • 29 Január 2013, 07:51 • 2 min
Air France zakladá lacnú značku Hop!

Air France zakladá lacnú značku Hop! Doprava Nová značka sa sústredí najmä na regionálne lety v rámci Francúzska, ale aj na lety do európskych miest.

slovakia

left justify in out

img

Nová značka sa sústredí najmä na regionálne lety v rámci Francúzska, ale aj na lety do európskych miest. Od 31. marca denne ponúkne 530 letov do 136 destinácií.

Francúzska letecká spoločnosť Air France zakladá lacnú značku "Hop!", informoval portál nemeckého týždenníka Der Spiegel.

Air France spája svoje tri regionálne aerolínie Brit Air, Regional a Airlinair, ktoré majú v budúcnosti vytvoriť lacnú značku "Hop!". Má byť síce o niečo drahšia než konkurencia, ale chce sa spoliehať na hustejšiu sieť liniek a na to, že pokryje viac destinácií.

Nová značka sa sústredí predovšetkým na regionálne lety v rámci Francúzska, ale aj na lety do európskych miest. Od 31. marca denne ponúkne 530 letov do 136 destinácií, informovala dnes spoločnosť Air France. Lety napríklad do Nemecka, Maďarska alebo Španielska by mali stáť od 55 eur.

Vytvorenie novej značky je súčasťou reštrukturalizačného plánu Air France, ktorého cieľom je do roku 2015 ušetriť približne 2 miliardy eur. Air France v súčasnosti na regionálnych linkách stráca asi 160 miliónov eur ročne. Spoločnosť chce v roku 2014 dosiahnuť na regionálnych linkách vyrovnané hospodárenie a neskôr zisk. Informoval o tom portál spiegel.de.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona