Air China uvádza do praxe novú službu

NETKY.SK • 31 December 2016, 15:21 • 2 min
Air China uvádza do praxe novú službu

PEKING - Od 1. januára 2017 budú môcť cestujúci letiaci s leteckou spoločnosťou Air China z Európy a Ameriky do čínskych miest s tranzitom v Pekingu využívať novú službu spoločnosti Air China s názvom "Fully Entrusted-No Baggage Claim" (splnomocnenie pre účely kontroly batožiny).

slovakia

left justify in out

Nová služba "Fully Entrusted-No Baggage Claim" umožní pasažierom udeliť spoločnosti Air China splnomocnenie na letiskách v Európe a v Amerike, na základe ktorého môže letecká spoločnosť Air China v mene pasažierov otvoriť ich zapísanú batožinu pri tranzitoch cez Peking z dôvodov inšpekcie zo strany colných úradov a orgánov pre karanténu.

 

Pasažieri, ktorí si prajú využívať túto službu, musia počas odbavovania batožiny na letisku odletu podpísať štítky na batožine na znak udelenia splnomocnenia leteckej spoločnosti Air China pri inšpekcii zo strany colných úradov a orgánov pre karanténu. Po príchode na medzinárodné letisko v Pekingu môžu pasažieri prejsť priamo na imigračnú kontrolu bez toho, aby si museli dať skontrolovať batožinu a potom postúpili do zóny pre tranzit na svoj ďalší prípojný let. Táto služba bude znamenať úsporu času pre pasažierov, ktorý zvyčajne strávia pri vybavovaní formalít pri tranzite, a tým celkovo zvýši pohodlie pri cestovaní.

 

(Poznámka: Pasažieri, ktorí chcú využívať túto službu (1) musia využívať lety leteckej spoločnosti Air China počas celej trasy namiesto letov so zdieľanými kódmi a (2) nemôžu vo svojej zapísanej batožine prepravovať predmety, ktoré je potrebné precliť alebo podrobiť inšpekcii orgánov pre karanténu.)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies