Aimar zamával na rozlúčku, Messi: Končí jeden z mojich idolov

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 11:19 • 2 min
Aimar zamával na rozlúčku, Messi: Končí jeden z mojich idolov

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalista a účastník dvoch svetových šampionátov Pablo Aimar ukončil vo veku 35 rokov bohatú hráčsku kariéru. Päťdesiatdvanásobný reprezentant oznámil odchod z futbalovej scény po tom, čo ho zranenie členka pripravilo o veľkú časť sezóny. Informoval o tom portál goal.com.

slovakia

left justify in out

Aimar sa vrátil do rodnej krajiny v januári po pôsobení v Malajzii, pre zranenie však odohral za River Plate iba dve stretnutia ako striedajúci hráč. Ofenzívny stredopoliar s vynikajúcou technikou pôsobil v rokoch 2001-2013 v Európe, najprv vo Valencii, následne v Zaragoze a nakoniec v Benfice Lisabon.

 

Kapitán argentínskej reprezentácie Lionel Messi priznal, že postavou drobný Aimar bol jedným z jeho futbalových vzorov. "Končí jeden z mojich idolov. Želám ti všetko najlepšie do ďalšej kapitoly tvojho života. Vďaka za to, že sme si mohli vychutnávať tvoje kúzla," napísal na sociálnej sieti Messi, ktorý si s Aimarom spoločne zahral na MS 2006 v Nemecku a rok neskôr na Copa America.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona