AHL: Sekera má za sebou prvý zápas sezóny, Slováci nebodovali

NETKY.SK • 9 Február 2019, 08:23 • 2 min
AHL: Sekera má za sebou prvý zápas sezóny, Slováci nebodovali

BAKERSFIELD - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera odohral prvý zápas v aktuálnej sezóne v rámci piatkového programu zámorskej AHL.

slovakia

left justify in out

 Tridsaťdvaročný bek pomohol Bakersfieldu Condors k domácemu víťazstvu 3:1 nad San Jose Barracuda. Do štatistík si pripísal jeden plusový bod, jednu strelu a dve trestné minúty. Bojnický rodák sa vrátil do súťažného diania po dlhodobom zranení achillovky, ktoré utrpel ešte počas letnej prípravy.

Vo zvyšných desiatich zápasoch nižšej severoamerickej súťaže sa zo Slovákov predstavil už len útočník Tomáš Jurčo v drese Springfieldu Thunderbirds. Jeho tím prehral na ľade Rochestru Americans vysoko 1:7 a košický rodák dokončil zápas so štyrmi mínusovými bodmi a dvoma strelami, ktoré si nenašli cestu do siete. Dvadsaťpätročný hokejista odohral v aktuálnom ročníku AHL deväť duelov s bilanciou tri góly a tri asistencie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona