AHL: Pánik si poranil rameno, nie je to vážne

NETKY.SK • 29 Január 2014, 10:51 • 2 min
AHL: Pánik si poranil rameno, nie je to vážne

SYRACUSE - Hokejista Richard Pánik zo Syracuse Crunch, ktorý figuruje v reprezentačnom tíme Slovenska pre zimné olympijské hry v Soči, utrpel v sobotňajšom zápase AHL po zákroku Tysona Strachana z Hershey menšie zranenie ľavého ramena.

slovakia

left justify in out

Napriek problémom stretnutie dohral a nastúpil aj o deň neskôr na súboj s Bridgeportom. Martinčan mal možnosť nedeľňajší duel vynechať, ale rozhodol sa hrať. V poslednom čase totiž nenastúpil na veľa zápasov, keďže pred prechodom do Syracuse sledoval viacero stretnutí Tampy Bay v NHL len z tribúny.

"Chýbal mi pobyt na ľade. Nebol som si istý, či chcem nastúpiť alebo oddychovať. Rozhodol som sa hrať," povedal pre syracuse.com Pánik, ktorý v utorok korčuľoval na tréningu v červenom bezkontaktnom drese. Pravdepodobne v stredu proti Wilkes-Barre/Scranton nebude hrať, ale v piatok proti Utice už by nemal chýbať v zostave. 

V minulej sezóne hral v drese Crunch s veľkou sebadôverou, čo sa odzrkadľovalo aj na jeho výkonoch. V tejto sezóne však v NHL v 39 stretnutiach strelil dva góly, pridal deväť asistencií a prišiel o miesto v základnej zostave. "Poslali ma dole z nejakého dôvodu. Nehral som dobre. Raz som bol hore, potom zasa dole. Stratil som sebadôveru, toto nie je moja hra. NHL je skutočne náročná liga, každý hráč je v nej dobrý. Musím sa aj ja zlepšiť," povedal Pánik, ktorý v Syracuse hľadá aj stratenú guráž. V tíme Crunch by po zlepšení a stabilizovaní výkonnosti nemusel zotrvať podľa trénera Roba Zettlera dlhú dobu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies