AHL: Jurčo zaznamenal presilovkový hetrik a pridal asistenciu

NETKY.SK • 21 November 2015, 15:39 • 2 min
AHL: Jurčo zaznamenal presilovkový hetrik a pridal asistenciu

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Tomáš Jurčo zaznamenal v nočnom zápase nižšej zámorskej súťaže AHL hetrik a jednu asistenciu. Svojím výkonom tak prispel k triumfu Grand Rapids Griffins nad San Diego Gulls 7:4.

slovakia

left justify in out

Jurčo dal všetky tri góly v presilových hrách, čím vyrovnal klubový rekord. V AHL zatiaľ nastúpil na dva zápasy a dosiahol päť kanadských bodov (3+2).

 

"Pred príchodom do tímu som bol trochu nervózny. Nevedel som, čo mám čakať. Po prvom zápase som sa upokojil, pomohlo my to mentálne a pred dnešný zápasom som bol už v pohode," povedal pre mlive.com. "Užil som si to, dostal som dosť priestoru na ľade a padlo mi to tam. Idem krok za krokom a každým zápasom sa snažím budovať svoju sebadôveru. Toto mi veľmi pomôže," dodal Jurčo.

 

Dvadsaťdvaročný krídelník odštartoval sezónu v prvom tíme Detroitu Red Wings, za ktorý nastúpil na štyri stretnutia v NHL a na konto si pripísal jednu asistenciu. V strede týždňa putoval na farmu do Grand Rapids.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies