AHL: Jurčo strelil hetrik a pobil sa

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 09:25 • 2 min
AHL: Jurčo strelil hetrik a pobil sa

GRAND RAPIDS - Slovenský hokejista Tomáš Jurčo bol ústrednou postavou Grand Rapids pri víťazstve 5:2 v treťom zápase 2. kola zámorskej AHL nad Texasom.

slovakia

left justify in out

Košičan dosiahol hetrik a stihol sa aj pobiť. Aj vďaka jeho produktivite Griffins prvý raz v sérii vyhrali a znížili jej stav na 1:2. "Bol to pre nás veľmi dôležitý zápas, pretože je rozdiel prehrávať 0:3 a 1:2," poznamenal podľa MLive.com Jurčo, ktorý sa presadil v prvých dvoch tretinách.

 

Jurčo odohral v play-off AHL zatiaľ päť stretnutí, v ktorých strelil päť gólov a pridal jednu asistenciu. V tejto sezóne už vo farmárskej súťaži dosiahol hetrik v jej úvode proti Rockfordu. "Hral som len svoju hru. Niekedy to človeku nepadá, teraz to vyšlo. Mohol som dať aj ďalšie góly, ale nepodarilo sa mi to," doplnil útočník, ktorý hral v tejto sezóne aj v prvom tíme Detroitu Red Wings. V závere zápasu 21-ročný hokejista zhodil rukavice a pobil sa s Curtisom McKenziem. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies