AHL: Hrivíkovi pomohol post centra, zlepšil si štatistiky a myslí na play off

NETKY.SK • 31 December 2014, 12:33 • 2 min
AHL: Hrivíkovi pomohol post centra, zlepšil si štatistiky a myslí na play off

NEW YORK - Slovenského hokejistu Mareka Hrivíka sprevádzala v tejto sezóne dlhý čas poriadna smola. Dvadsaťtriročný útočník v doterajších 31 zápasoch v drese Hartfordu Wolf Pack, farmárskeho tímu New Yorku Rangers pôsobiaceho v nižšej zámorskej súťaži AHL, nastrieľal dva góly a pridal šesť asistencií.

slovakia

left justify in out

Nespokojný musel byť predovšetkým so vstupom do sezóny. V 22 zápasoch získal len dva body za gól a asistenciu. "Šancí na skórovanie som pritom mal dostatok, ale nedokázal som ich premieňať. Mne aj mužstvu pomohlo premiešanie útočných formácií a moje zaradenie z ľavého krídla na post centra. Zlepšila sa naša produktivita. Verím, že to tak zostane do konca sezóny," povedal Hrivík pre stránku www.theahl.com.
     

Hrivíka po bodovej mizérii z úvodu sezóny zaradil tréner Ken Gernander na post centra k najproduktívnejšiemu hráčovi tímu Chrisovi Bourqueovi a Ryanovi Maloneovi. "Cieľom je postup do play off. Momentálne sa nám darí a verím, že nám neunikne účasť vo vyraďovacej fáze."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies