Aguirreho nahradí na japonskej lavičke skúsený Halilhodžič

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 12:51 • 2 min
Aguirreho nahradí na japonskej lavičke skúsený Halilhodžič

TOKIO - Nástupcom odvolaného Mexičana Javiera Aguirreho na poste trénera japonskej futbalovej reprezentácie bude 62-ročný Vahid Halilhodžič.

slovakia

left justify in out

Futbalová asociácia z východoázijskej krajiny (JFA) vo štvrtok potvrdila, že sa dohodla so skúseným bosnianskym odborníkom na podmienkach zmluvy. Dohodu by mal definitívne potvrdiť výkonný výbor JFA na svojom zasadnutí 12. marca, informoval agentúru AP šéf technickej komisie Masahiro Šimoda.
     

Podľa japonských médií bude Halilhodžič ročne poberať plat 2,2 milióna amerických dolárov. Aguirre dostal padáka 4. februára, pričom na jeho odvolanie mali vplyv aj obvinenia zo zapletenia do korupčného škandálu v Španielsku. Halilhodžič vlani na svetovom šampionáte v Brazílii doviedol Alžírsko do osemfinále, kde Severoafričania dlhý čas brnkali na nervy neskoršiemu majstrovi sveta Nemecku a vypadli až po prehre 1:2 v predĺžení. Bývalý reprezentant Juhoslávie bol bez práce od novembra, keď po slabých výsledkoch skončil vo funkcii trénera tureckého Trabzonsporu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies