Agüero strelil stý gól v PL, na triumf Manchestru City to však nestačilo

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:24 • 2 min
Agüero strelil stý gól v PL, na triumf Manchestru City to však nestačilo

NEWCASTLE - Argentínsky futbalista Sergio Agüero strelil svoj stý gól v anglickej Premier League. Jubilejný presný zásah však jeho Manchestru City na plný trojbodový zisk nestačil.

slovakia

left justify in out

V severoanglickom derby sa na ihrisku Newcastlu United zrodila remíza 1:1, po ktorej MCFC nevyužil šancu priblížiť sa v tabuľke k druhému Tottenhamu.

 

Agüero pôsobí v Manchestri od roku 2011, na sto gólov potreboval len 147 zápasov. Rýchlejšie túto hranicu pokoril len legendárny Alan Shearer. Za svoj prínos k hre City si vyslúžil pochvalu aj od trénera Manuela Pellegriniho. "Sergio je skvelý hráč s výbornou technikou a veľkou silou. Veľmi ma teší, že sa mu podarilo pokoriť jubilejnú hranicu. Je pre nás veľmi dôležitý hráč," uviedol čílsky kouč.

 

S konečným výsledkom na St James’ Parku bol spokojný. "Nehrali sme dobre, nemali sme dostatok šancí. Po vedúcom góle nás domáci dostali pod tlak, vyrovnali, ale potom si ďalšie príležitosti nevytvorili. Myslím, že remíza je zaslúžená," dodal. Potešil ho návrat uzdraveného kapitána Vincenta Kompanyho do zostavy. Belgický stopér pauzoval pre zranenie lýtka viac ako mesiac. "Naša obrana nemala veľa práce, takže ani Vincent nebol extra vyťažený. Krátko som sa s ním rozprával po zápase a povedal mi, že sa cíti dobre, nemal žiadne komplikácie," referoval Pellegrini.

 

MCFC utorkovým výsledkom prerušil sériu troch víťazstiev a v tabuľke mu patrí 3. priečka so ziskom 61 bodov, no predbehnúť ho môže Arsenal Londýn v prípade štvrtkového víťazstva nad West Bromwichom Albion.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies