Agüero si už v tomto kalendárnom roku nezahrá

NETKY.SK • 8 December 2014, 18:11 • 2 min
Agüero si už v tomto kalendárnom roku nezahrá

MANCHESTER - Útočník Manchestru City Sergio Agüero, ktorý nedohral sobotňajšie domáce stretnutie 15. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže proti Evertonu (1:0), sa v tomto kalendárnom roku do akcie nevráti.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Argentínčan pre zranenie kolena nútene opustil ihrisko už v 7. min. Tréner ManCity Manuel Pellegrini hovoril po zápase o zranení väzov, nešpecifikoval však, ktoré koleno si Agüero poškodil. Lekársky tím mu ošetroval ľavé.

 

Kým neustúpi opuch, nemôže so 14 gólmi líder poradia kanonierov Premier League absolvovať magnetickú rezonanciu. Podľa britského denníka Daily Mail ale svojim priateľom povedal, že v decembri tohto roka si už nezahrá. "Ľuďom vo svojej blízkosti dal najavo obavy. Cítil, že v kolene sa odohralo niečo zvláštne," napísal Daily Mail. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona