Agüero podpísal s Manchestrom City nový päťročný kontrakt

NETKY.SK • 15 August 2014, 08:25 • 2 min
Agüero podpísal s Manchestrom City nový päťročný kontrakt

LONDÝN - Argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero podpísal s anglickým majstrom Manchester City nový päťročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Na Etihad Stadium by tak mal pôsobiť do 30. júna 2019. Juhoameričan nasledoval kroky svojich spoluhráčov Vincenta Kompanyho, Davida Silvu, Samira Nasriho a Aleksandara Kolarova, ktorí sa s vedením "Citizens" v lete tiež dohodli na nových zmluvách.
      

"Od môjho príchodu do Manchestru sa neustále šírili reči o mojom návrate do Španielska. Mnohí ľudia ich brali vážne, no chcem ubezpečiť všetkých fanúšikov City, že môžu zostať pokojní. Podpísal som s klubom nový dlhodobý kontrakt a v každom prípade ho mienim dodržať. Dal som si záväzok, aby každá sezóna bola z mojej strany lepšia ako tá predchádzajúca. Tá minulá bola neuveriteľná, no nechcem sa uspokojiť s tým, že som dvojnásobným anglickým šampiónom. Som presvedčený, že môžeme dosiahnuť ešte viac a máme na to, aby sme sa presadili aj v Lige majstrov," povedal pre agentúru Reuters Agüero, ktorý v 122 zápasoch v drese tímu trénera Manuela Pellegriniho strelil 75 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies