Agresívny muž zaútočil na policajtov, udieral ich päsťami do tváre!

NETKY.SK • 29 Október 2014, 13:27 • 2 min
Agresívny muž zaútočil na policajtov, udieral ich päsťami do tváre!

NITRA - Agresívny 35-ročný muž zaútočil v Komárne na policajnú hliadku. Incident sa stal v utorok 28. októbra vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

Policajti boli vyslaní na Ulicu  J. Tubu za účelom vykonania asistencie pri vyprataní bytu. Po príchode na miesto zistili, že podnájomník je agresívny a v byte rozbíja zariadenie. „Muža vyzvali, aby upustil od svojho konania a vyšiel z bytu von. Ešte predtým však vytrhol zo skrinky dvere, ktoré v predsieni zahodil. Keď vyšiel na chodbu, fyzicky napadol policajnú hliadku,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Muž začal nečakane udierať policajtov päsťami do tváre. Vzápätí sa dal na útek, v ktorom mu jeden z policajtov  zabránil. Na pomoc svojmu kolegovi prišla aj policajtka, ktorej útočník vykrútil ruku. „Aj napriek tomu, že muž kládol značný aktívny odpor, ktorý spočíval v opakovanom udieraní päsťami, zasahujúci policajti muža spacifikovali a predviedli na políciu,“ skonštatovala Bruchterová.
     

Vyšetrovateľ obvinil 35-ročného Norberta z Komárna zo zločinu útoku na verejného činiteľa a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies