Agresívny muž z Humenného sa vyhrážal rodine zabitím

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 11:50 • 2 min
Agresívny muž z Humenného sa vyhrážal rodine zabitím

HUMENNÉ - Starší muž sa v jednom z bytov v Humennom vyhrážal svojim blízkym, manželke dokonca priložil nôž k hrdlu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že k incidentu došlo ešte v stredu (19. 4.) popoludní.

slovakia

left justify in out

"Agresivita 70-ročného muža sa stupňovala, vyhrážal sa žene i synovi zabitím a jeho vyhrážky k ublíženiu na zdraví smerovali aj k nemu samému," priblížila hovorkyňa. Na miesto boli privolané všetky potrebné zložky, okrem iného aj policajní vyjednávači. Aby nedošlo k ohrozeniu života osôb v byte, policajti nakoniec vstúpili do bytu. "Muž bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala Ligdayová.

 

Na základne získaných dôkazov staršieho muža obvinili z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Na obvineného bol zároveň spracovaný podnet na väzobné stíhanie. Dotknuté osoby pri incidente podľa hovorkyne neutrpeli žiadne fyzické zranenia. "Ide o mimoriadne náročný prípad, s ktorým sa polícia stretáva, keď je nutné zasiahnuť v pravý čas, aby nedošlo k zraneniam na zdraví či dokonca k strate na životoch. Správne vyhodnotiť celkovú situáciu je veľmi náročné a dôležité. Cieľom a snahou polície je predísť negatívnym následkom akéhokoľvek druhu agresívneho konania jedincov," uzavrela Ligdayová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies