Agresívny Bieber: Napadol svojho suseda!

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 20:00 • 2 min
Agresívny Bieber: Napadol svojho suseda!

BRATISLAVA - Kanadského speváka Justina Biebera obvinil jeden z jeho susedov v kalifornskom meste Calabasas, že sa mu v utorok ráno počas hádky vyhrážal a následne ho aj fyzicky napadol. Prípad momentálne vyšetruje polícia, ktorá 19-ročného speváka už vypočula.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu TMZ.com incident vyvolal Bieber, keď sa skoro ráno veľkou rýchlosťou prevážal po ulici na svojom Ferrari. Suseda rušil hluk auta a taktiež mal obavu o bezpečnosť miestnych obyvateľov. Nemenovaný zdroj zo spevákovho okolia však tvrdí, že príčinou hádky bola susedova sťažnosť na párty, ktoré sa konali v spevákovom dome počas jeho neprítomnosti. Podľa neho Bieber suseda iba požiadal, aby opustil jeho pozemok, pričom sa ho ani nedotkol. Spevák bol v uplynulých týždňoch na turné v Európe, odkiaľ sa do USA vrátil iba v pondelok v noci. Už vo štvrtok však má vystúpiť v nemeckom Mníchove. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na poslednom menovanom albume je dovedna 13 skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby s druhým najpozeranejším videom na YouTube, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona