VIDEO Agresívnu pasažierku vyhodili z lietadla: Naivne sa pokúsila o návrat

NETKY.SK • 19 Február 2019, 16:48 • 2 min
VIDEO Agresívnu pasažierku vyhodili z lietadla: Naivne sa pokúsila o návrat

Máločo v lietadle naštve toľko ako nedisciplinovaní spolucestujúci. Pasažieri spoločnosti JetBlue o tom vedia svoje. Ešte pred odletom na linke z amerického Fort Lauderdale do Las Vegas si totiž museli vypočuť urážky od Valerie Gonzalezovej, ktorú nahnevalo, že sedí vedľa malého dieťaťa. Keď bola kvôli svojmu správaniu vyvedená, pokúšala sa rovnako dostať späť na palubu.

slovakia

left justify in out

Gonzalezová kričala, že nebude sedieť vedľa dieťaťa, pretože celý deň pila. Presadla si inam, ale čoskoro zistila, že v žiadnom ďalšom pasažierovi oporu rozhodne nenájde. Svoj hnev sa preto rozhodla ventilovať urážkami, krikom a pľuvancami.

 

Čoskoro zakročil personál lietadla a žene povedal, že bude musieť vystúpiť, čo sa jej nechcelo. "Nič som neurobila, nenechajú ma letieť," hovorila Gonzalezová niekomu do telefónu.

 

Keď si cestujúcich všimla, že ju natáčajú, rozčúlila sa ešte viac. "Takže vy ma budete natáčať, aby to mohlo byť virálne, sv * ne? Sadnem si teda na svoje miesto. Môžete mi pobozkať... Mama na mňa bude zajtra pyšná, ale je mi to jedno," kričala žena. 

 

Ani presun na správne miesto však posádku neobmäkčil a Gonzalezová musela vystúpiť. "Majte sa, užite si Vegas!" Burácala žena.

 

 

Na letisku bola zatknutá. Ešte predtým sa však pokúsila dostať späť do lietadla a vraj uštedrila ranu pracovníkovi pri bráne, ktorý sa ju pokúšal zastaviť. S políciou odmietla spolupracovať a musela byť z letiska odvezená na vozíku s pripútanými nohami, aby nikoho nekopala.

 

"Vo štvrtok 14. februára posádka počas nástupu do lietadla nahlásila rušivého pasažiera. Odovzdali sme informácie príslušným orgánom a cestujúcu sme donútili opustiť lietadlo," dodala k incidentu spoločnosť JetBlue.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies