Agresívni mladí ľudia pod vplyvom alkoholu skončili v rukách polície

NETKY.SK • 15 August 2016, 14:14 • 2 min
Agresívni mladí ľudia pod vplyvom alkoholu skončili v rukách polície

KOŠICE - V priestoroch bývalého poľnohospodárskeho družstva v obci Košická Polianka v okrese Košice - okolie zasahovali v sobotu (13.8.) večer policajti. Dostali totiž oznámenie, že tam bol napadnutý strážnik a bolo počuť streľbu.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na závažnosť oznámenia bolo na miesto vyslaných viacero zložiek Policajného zboru (PZ). Po vykonanej kontrole objektu bola nájdená skupinka osôb pod vplyvom alkoholu vo veku od 18 do 31 rokov. Tieto osoby na výzvy zasahujúcich policajtov nereagovali a správali sa voči nim agresívne. Policajti na príslušný útvar PZ predviedli celkom šesť mužov a tri ženy. Traja z nich skončili v cele policajného zaistenia," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Policajti podľa jeho slov na mieste zaistili plynovú pištoľ, ktorá bola zaslaná na expertízu.

 

"Polícia na mieste zistila, že nedošlo ku spáchaniu žiadneho trestného činu. Predmetné oznámenie si osoby vymysleli a sami telefonicky oznámili. Predmetnú vec ďalej objasňuje príslušný útvar PZ ako priestupok proti verejnému poriadku," dodal Szabó.

 

Ako dodal, celý spis bude po skompletizovaní zaslaný na prejednanie na príslušný okresný úrad.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies