Agenti tajnej služby údajne narazili autom do zátarasy pred Bielym domom

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 06:48 • 2 min
Agenti tajnej služby údajne narazili autom do zátarasy pred Bielym domom

WASHINGTON - Americké ministerstvo vnútornej bezpečnosti preveruje obvinenia, podľa ktorých dvaja vysokopostavení príslušníci Tajnej služby Spojených štátov (USSS) narazili minulý týždeň služobným autom do zátarasu pred Bielym domom po tom, čo dlho do noci konzumovali alkoholické nápoje. Informovala o tom v noci nadnes agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Washington Post je jedným z preverovaných agentov aj zástupca veliteľa oddielu ochrany prezidenta Baracka Obamu.

 

Bývalá riaditeľka USSS Julia Piersonová odstúpila z vedúceho postu koncom minulého roka po sérii pochybení týkajúcich sa bezpečnosti prezidenta, ktoré spochybnili profesionalitu ňou vedenej federálnej agentúry.

 

Vlani v septembri napríklad nožom ozbrojený veterán vojny v Iraku prenikol do Bieleho domu a údajne sa dostal až do takzvanej Východnej miestnosti na prízemí budovy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies