Agenti hľadajú pre Hubočana vhodný klub, zatiaľ sa im nedarí

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 10:16 • 2 min
Agenti hľadajú pre Hubočana vhodný klub, zatiaľ sa im nedarí

MARSEILLE - Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan v uplynulej sezóne 2017/2018 hosťoval z francúzskeho Olympique Marseille v tureckom Trabzonspore. Klub z "krajiny polmesiaca" však nemal možnosť udržať si 32-ročného Žilinčana, keďže ho postihli finančné problémy. V tamojšej najvyššej súťaži navyše obsadil piate miesto a nevybojoval si miestenku do Európskej ligy.

slovakia

left justify in out

Web footballclubdemarseille.fr informoval, že Hubočanov agent Karol Csontó sa intenzívne obzerá po vhodnom klube, kde by mohol zakotviť jeho klient. Uvedený zdroj zároveň nevylučuje, že ak sa žiadny taký nenájde, slovenský defenzívny univerzál sa zapojí do letnej prípravy neúspešného finalistu ostatného ročníka Európskej ligy. Hubočan je kmeňovým hráčom Marseille od roku 2016, po ME vo Francúzsku prestúpil z ruského Dinama Moskva.

"Pozeráme sa na trh ako celok. Preferujeme možnosť, že mu nájdeme nový klub, ale momentálne nemáme nič, čo by mu vyhovovalo. Hľadáme na celom trhu, nemáme určenú konkrétnu krajinu," povedal Csontó podľa webu footballclubdemarseille.fr.

Ostrieľaný hráčsky agent sa pristavil aj pri možnosti predčasného ukončenia Hubočanovho kontraktu s klubom z Marseille. "Momentálne sa nesnažíme uvoľniť ho spod zmluvy. Tá platí ešte jeden rok, musíme to rešpektovať. Pokiaľ ide o Trabzonspor, mohli si ho udržať, ale znamenalo by to pre nich veľa peňazí. Táto možnosť už padla. Je tiež vhodné pripomenúť, že turecký klub má od UEFA zákaz získavať nových hráčov v sezóne 2018/2019," doplnil Csontó.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona