Agenti FBI Mulder a Scullyová sa vracajú v nových dieloch seriálu Akty X

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 19:58 • 2 min
Agenti FBI Mulder a Scullyová sa vracajú v nových dieloch seriálu Akty X

LOS ANGELES - Kultový televízny seriál Akty X sa vráti v kratšej podobe na televízne obrazovky, opäť s Davidom Duchovným a Gillian Andersonovou v úlohách agentov FBI. Oznámila to dnes americká televízna sieť Fox Broadcasting.

slovakia

left justify in out

Seriál Akty X, ktorý mal premiéru na televíznej stanici Fox v roku 1993, zachytáva zvláštnych agentov Federálneho vyšetrovacieho úradu (FBI) Foxa Muldera (Duchovny) a Danu Scullyovú (Andersonová) pri vyšetrovaní prípadov nevysvetliteľných a často paranormálnych javov či spozorovaných UFO (neidentifikovaných lietajúcich objektov).
     

Agentka FBI Scullyová je logicky mysliaca, praktická partnerka Muldera, ktorý je presvedčený, že vo vesmíre môžu existovať neznáme mimozemské svety a vytrvalo hľadá pravdu vo vládnych tajných spisoch či konšpiračných teóriách.
     

Seriál vytvoril televízny producent, režisér a scenárista Chris Carter. Stal sa najdlhšie vysielaným sci-fi seriálom v dejinách amerických televízií - vysielal sa deväť sezón a skončil sa v roku 2002.
     

Nový seriál bude mať šesť epizód, výroba sa má začať toto leto. Dátum vysielania ešte nebol oznámený.
     

"Pokladám to len za 13-ročnú komerčnú prestávku," uviedol Carter vo vyhlásení, ktoré citovala tlačová agentúra Reuters. Podľa neho sa svet za to obdobie stal oveľa zvláštnejším a nastal ten pravý čas na vyrozprávanie šiestich nových príbehov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona