Agent Cristiana Ronalda vylúčil návrat svojho klienta do Sportingu Lisabon v lete 2021

NETKY.SK • 15 Máj 2021, 16:10 • 2 min
Agent Cristiana Ronalda vylúčil návrat svojho klienta do Sportingu Lisabon v lete 2021

BRATISLAVA - Hráčsky agent Jorge Mendes vylúčil prestup útočníka Cristiana Ronalda z talianskeho Juventusu Turín do rodného Portugalska v lete 2021.

slovakia

left justify in out

Bývalý útočník Manchestru United a Realu Madrid bol spájaný s dramatickým návratom do jeho "chlapčenského" klubu. Budúcnosť tohto 36-ročného hráča v Juventuse je stále neistá.  Vzhľadom k tomu, že sa pripravuje na vstup do posledných 12 mesiacov svojej zmluvy v Turíne.

 

img

 

Dolores Aveiro

Bola to práve Ronaldova matka, Dolores Aveiro, ktorá začiatkom týždňa podporila klebety o návrate do Sportingu. „Porozprávam sa s ním, aby som ho priviedla späť. Budúci rok bude hrať na Alvalade," povedala Aveiro. Avšak ani Ronaldova matka zatiaľ nedokáže presvedčiť útočníka, aby sa vrátil do vlasti, aj keď už predtým naznačil, že by tam chcel ukončiť svoju kariéru.

 

V reakcii na tieto fámy Mendes pre Record uviedo, že Cristiano je hrdý na titul, ktorý získal Sporting, ako sám verejne preukázal, ale momentálne však jeho kariérne plány nejdú cez Portugalsko.

 

Mohlo by vás zaujímať: Finále Ligy majstrov uvidí na štadióne v Porte 12-tisíc divákov

 

Ronaldova budúcnosť v Juventuse zostáva nejasná

Síce jeho pôsobenie v Turíne nemožno označiť za zlyhanie, veď s Juve získal dva tituly po sebe a nedávno sa do klubovej histórie zapísal ako futbalista, ktorému sa najrýchlejšie podarilo nastrieľať v jeho farbách 100 gólov. V tomto ročníku však Juventus neobháji titul v Serie A, z Ligy majstrov vypadol pomerne skoro a aktuálne bojuje o to, aby sa do LM pre nasledujúcu sezónu vôbec dostal.

V ostatných dňoch sa síce riešil najmä jeho možný návrat do Sportingu Lisabon, ale stále neutíchajú ani dohady o možnom návrate do anglického Manchestru United či do španielskeho Realu Madrid. Sám futbalista dávnejšie naznačil, že by ho mohla osloviť ponuka zo zámorskej MLS. Ako upozorňuje gola.com, do hry by mohli vstúpiť aj financie zo Stredného východu, konkrétne z Arabského polostrova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies