Agáta Prachařová: Za rozpad skupiny Nightwork môže Vojtěch Dyk

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 14:47 • 2 min
Agáta Prachařová: Za rozpad skupiny Nightwork môže Vojtěch Dyk

PRAHA - Za rozpad českej kapely Nightwork môže vraj spevák Vojtěch Dyk. V rozhovore pre rozhlasovú stanicu Frekvence 1 to uviedla manželka jedného z bývalých členov formácie Jakuba Prachařa, modelka Agáta Prachařová.

slovakia

left justify in out

„Možno ma manžel zabije, ale je to môj názor. Ja si jednoducho myslím, že to je tým, že toho mal veľa, že už boli unavení a že už sa nezniesli. Ďalej už o tom nechcem hovoriť, bodka,“ uzavrela 29-ročná modelka.

 

Agáta Prachařová, rodená Hanychová, je majiteľkou modelingovej agentúry. Venuje sa aj moderovaniu, herectvu a módnemu návrhárstvu. V roku 2005 sa stala druhou vicemiss Českej republiky. Za moderátora Jakuba Prachařa, ktorý v hudobnej skupine Nightwork pôsobil ako gitarista, sa vydala v roku 2013. Z predchádzajúceho vzťahu s Miroslavom Dopitom má syna Kryšpína. 

Nightwork majú na konte štúdiovky Respectmaja (2007), Respectmaja reedition - CD (2008), Tepláky aneb kroky Františka Soukupa (2010) a Čauki Mňauki (2013). V roku 2011 získali tri ceny Anděl - v kategóriách Skupina roka, Album roka (Tepláky aneb kroky Františka Soukupa) a Videoklip roka (Tepláky). Rozlúčkový koncert skupiny sa konal 25. novembra 2013 v pražskej O2 aréne. 

 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.idnes.cz a z archívu agentúry SITA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies