Agassiho zaujala eventualita stať sa koučom, ale až neskôr

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 15:52 • 2 min
Agassiho zaujala eventualita stať sa koučom, ale až neskôr

LONDÝN - "Keď si zoberiete takého Ivana Lendla, ktorý trénuje Andyho Murrayho, on aj jeho deti už sú starší a zrelší. V jeho živote teda nastalo iné obdobie," povedal 43-ročný manžel Steffi Grafovej.

slovakia

left justify in out

Americký bývalý líder svetového rebríčka tenistov Andre Agassi zaregistroval trend návratov niekdajších špičkových hráčov do diania vo funkciách trénerov. V súvislosti so sebou síce nevylúčil takúto eventualitu, ale nie teraz. "V dohľadnom čase sa to neudeje," cituje magazín Tennis 43-ročného manžela Steffi Grafovej z tlačovej besedy pred podujatím BNP Paribas Showdown - London.

 

"Vnímať hru očami niekoho iného a pokúšať sa prísť na to, ako by sa dal výkon zlepšiť, vyzerá byť veľmi napĺňajúca skúsenosť. Pozerám sa na to celé z odstupu a rád hovorím o hre, s obľubou sa delím o názory. Myslím si, že by som mohol veľa priniesť, pretože som strávil kopu času študovaním hry, jednotlivých ľudí a ich potrieb," skonštatoval držiteľ ôsmich singlových grandslamových titulov. 

 

Agassi má dve malé deti a momentálne sa okrem rodinného života venuje aj dobročinnosti vo vzdelávacej sfére: "Keď si zoberiete takého Ivana Lendla, ktorý trénuje Andyho Murrayho, on aj jeho deti už sú starší a zrelší. V jeho živote teda nastalo iné obdobie." Američan sa vyjadril aj k čerstvejšej spolupráci Borisa Beckera s Novakom Djokovičom: "Neviem nejako veľa o jeho prioritách a záväzkoch. Ťažko mi teda hovoriť o dôvodoch a motiváciách." 


Okrem Lendla a Beckera sú relatívne krátko trénermi napríklad Stefan Edberg, Goran Ivaniševič, Michael Chang či Sergi Bruguera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies