Agassi si zaspomínal, ako ho vystrašila Geršiová

NETKY.SK • 8 Január 2014, 16:10 • 2 min
Agassi si zaspomínal, ako ho vystrašila Geršiová

MELBOURNE - Bývalý americký líder svetového rebríčka tenistov Andre Agassi si krátko pred začiatkom úvodného grandslamového turnaja sezóny Australian Open v Melbourne zaspomínal, ako ho počas ročníka 2000 vystrašila planá hrozba diskvalifikácie za neskorý príchod na zápas.

slovakia

left justify in out

Charizmatický víťaz AO 1995, 2000, 2001 a 2003 Agassi trénoval 19. januára okolo obeda na dvorci číslo 14, keď začul výzvu z ampliónu, že má posledných päť minút na stihnutie svojho duelu s Holanďanom Sjengom Schalkenom na značne vzdialenom mieste v areáli. Keď sa po ôsmich minútach dorútil k funkcionárom, dočkal sa potvrdenia svojho domnienky, že má na kurte číslo 1 (terajšia Margaret Court Arena) hrať oveľa neskôr. Ukázalo sa, že si zle interpretoval výzvu, ktorá sa týkala českej tenistky s foneticky podobným menom Adriany Geršiovej. Informáciu priniesol web Tennis Best.

Momentálne 43-ročný manžel Steffi Grafovej Agassi si poradil so Schalkenom v 2. kole za 93 minút hladko 7:5, 6:0, 6:3, v neskoršom finále prekonal Rusa Jevgenija Kafeľnikova. Predtým v semifinále dosiahol obrat z 1:2 na sety proti krajanovi Petovi Samprasovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona