Agassi by sa mohol stať novým trénerom Djokoviča

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 12:00 • 2 min
Agassi by sa mohol stať novým trénerom Djokoviča

LONDÝN - Novým trénerom srbského tenistu Novaka Djokoviča by sa mohol stať Američan Andre Agassi.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to utorňajšie vydanie britského denníka The Telegraph. Bývalý líder mužského svetového rebríčka minulý týždeň ukončil spoluprácu so slovenským koučom Mariánom Vajdom aj celým realizačným tímom.

 

Agassi by mohol byť pre Djokoviča novým impulzom. "Nole" bude na prelome mája a júna obhajovať titul na Roland Garros. Na parížskej antuke vlani skompletizoval svoju grandslamovú zbierku, odvtedy však herne i výsledkovo stagnuje. "Rokovanie o novom trénerovi sú iba na začiatku, zatiaľ nemôžem prezradiť žiadne konkrétne mená," uviedol Djokovičov agent Edoardo Artaldi.

 

O Agassim sa v uplynulých týždňoch hovorilo ako o možnom trénerovi Austrálčana Nicka Kyrgiosa. Američan však zdôraznil, že jeho hlavnou prioritou je naďalej pomáhať deťom.

 

"Ak by som prijal ponuku trénovať niektorého z hráčov na okruhu ATP, nemal by som čas zakladať tenisové školy a pomáhať talentovaným deťom od 13 do 15 rokov," zdôraznil Agassi.

 

Podľa britských médií by však Djokovič mohol angažovať niekdajšiu svetovú jednotku ako trénera-konzultanta. Agassi by so Srbom nemusel cestovať po všetkých turnajoch a strávil by s ním iba 10 či 12 týždňov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies