Afromana obvinili z napadnutia fanúšičky

NETKY.SK • 19 Február 2015, 13:59 • 2 min
Afromana obvinili z napadnutia fanúšičky

USA - Amerického hudobníka Afromana zatkli po tom, ako počas koncertu napadol fanúšičku.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v utorok v meste Biloxi v Mississippi, keď sa žena dostala počas vystúpenia na pódium a s pohárom v ruke začala tancovať. Muzikant, ktorý hral na gitare, sa náhle otočil a fanúšičku udrel do tváre, pričom spadla na zem. Koncert ukončila polícia, ktorá 40-ročného rodáka z kalifornského mesta Palmdale zatkla a obvinila z napadnutia. Podľa útočníkových zástupcov, Afroman nevedel, či ide o muža alebo ženu, pričom len prirodzene reagoval na to, že sa niekto dostal počas koncertu na pódium. Speváka v ten istý deň prepustili po tom, ako zaplatil kauciu 330 dolárov (v prepočte približne 290 eur).

 

Afroman, vlastným menom Joseph Edgar Foreman, sa pohybuje na hudobnej scéne od 90. rokov minulého storočia. Slávu mu priniesol hit Because I Got High z rovnomenného albumu (2000). Skladba zaznela aj vo filmoch Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder (2001), Perfektné skóre (2004) a Disturbia (2007) a nominovali ju tiež na Grammy. Na konte má aj nahrávky ako Sell Your Dope (2000) so singlom Crazy Rap, ďalej aj Afroholic... The Even Better Times (2004), Jobe Bells (2004), Drunk 'n' High (2006) či Waiting to Inhale (2008). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies